ENKELTFAG
PÅ HD

Vi udbyder alle uddannelsesmoduler på vores HD1 og HD2 som enkeltfag. Det betyder at du kan tage HD uddannelsen i dit helt eget tempo, eller alternativt udvælge enkeltfag som er særligt interessante og relevante for netop dig!

Du har mulighed for at danne dig et solidt grundlag at bygge på inden for det erhvervsøkonomiske område med enkeltfag fra vores HD1, eller du kan styrke dig selv som leder eller specialist på vores HD2 hvor du kan specialisere dig i forskellige retninger på bachelorniveau.

HD1 – ET ERHVERVSØKONOMISK FUNDAMENT

Enkeltfag fra HD1 giver dig mulighed for at styrke din erhvervsøkonomiske kunnen, og hjælper dig med at skabe et godt fundament til din videre karriere og kompetenceudvikling.

HD2 – ENKELTFAG PÅ BACHELORNIVEAU!

Du har også mulighed for at tage enkeltfag på bachelorniveau fra HD2. Det åbner op for at du kan vælge en lang række kompetenceløftende enkeltfag inden for finansiel rådgivningorganisation og ledelse samt regnskab og økonomistyring.

KONTAKT
HD-STUDIERNE

Hvis du er blevet nysgerrig, har spørgsmål eller bare vil have lidt mere information om en eller flere af vores uddannelser, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

HELLE RANK
NØRGAARD

HD1 / HD2 – REGNSKAB
OG ØKONOMISTYRING

hrn@business.aau.dk
9940 8028

CHARLOTTE
KRULL

HD2 – ORGANISATION
OG LEDELSE

ck@business.aau.dk
9940 8049

BENTE
CHRISTIANSEN

HD2 – FINANSIEL
RÅDGIVNING

bentec@business.aau.dk
9940 8003